



Tavuk Fajita hazırlanması
500 qram toyuq filesi (uzunsov doğranmış) 1 ədəd qırmızı bibər 1 ədəd yaşıl bibər 1 ədəd sarı bibər (əgər varsa) 1 böyük soğan 2 xörək qaşığı zeytun yağı 1 çay qaşığı duz 1 çay qaşığı qara istiot 1 çay qaşığı paprika (qırmızı şirin bibər tozu) 1/2 çay qaşığı kimyon (istəyə görə) 1 diş sarımsaq (əzilmiş) 1 xörək qaşığı qatıq 1 xörək qaşığı limon suyu 1 çay qaşığı acı sous və ya pul bibər Toyuğu doğra – Uzunsov (julien) formada. Marinad et (istəsən) – Toyuğu qatıq, limon suyu və ədviyyatlarla qarışdır, 15-30 dəq saxla. Tərəvəzləri doğra – Bibərləri və soğanı da uzunsov formada kəs. Tavaya yağ əlavə et və əvvəlcə toyuğu yüksək odda 5-7 dəq qızart. Toyuq qızardıqdan sonra tərəvəzləri əlavə et, 5-6 dəqiqə birlikdə qovur. Çox öldürmə, diri qalmalıdır. Ədviyyatları əlavə et, qarışdır və ocağı söndür. Tortilla və ya lavaş içində verilir. Üstünə pendir, avokado, qatıq və ya sous əlavə edə bilərsən. Tavuk Fajita Resepti
Ərzaqlar:
Marinad üçün (istəyə görə):
Hazırlanması:
Servis:
Şərhlər